INFÖR STHLM ABOVE/BELOW

Startbevis & Ansvarsfriskrivning
Ditt startbevis får du via e-mail. På ditt startbevis står ditt startnummer, starttid och tröjstorlek. I ditt startbevis finns en länk till en ansvarsfriskrivning som vi vill att du skriver ut, signerar och tar med tillsammans med startbeviset för att hämta ut ditt Race Pack, alltså din nummerlapp och din t-shirt!

Du kan alltså inte hämta ut ditt Race Pack, och således inte delta i loppet, utan att ansvarsfriskrivningen skrivits på och överlämnats till oss. Har du tappat bort startbeviset, ta med ID-handling.

Om du ska hämta ut någon annan löpares Race Pack så måste din löparkompis personligen ha signerat sin ansvarsfriskrivning, som du tar med dig till Race Pack-utdelningen tillsammans med löparens startbevis.

Race Pack-utdelning
Nummerlapp och T-shirt hämtar du på Downtown Camper by Scandic, Brunkebergstorg 9, 19-20 oktober kl 10.00–19.00. Reser du långväga kommer det vara möjligt att hämta ut din nummerlapp och T-shirt från kl. 09.00 på plats i evenemangsområdet i Tantolunden.

Direktanmälan
Om du missat att anmäla dig till STHLM Above/Below, så kan du göra det på plats (i mån av plats) både vid Race Pack-utdelningen den 19-20 oktober och i Tanto den 21 oktober. Priset är 525 kr, endast med kortbetalning eller swish.

EVENEMANGSOMRÅDE & START

Hitta hit
STHLM Above/Below startar i Tantolunden och vi rekommenderar att du åker kollektivt. Hornstull är närmaste tunnelbanestation och därefter väntar en promenad på ca 200 meter till evenemangsområdet. Ytterligare information finns på sl.se.

Hjälm
På plats innan start får du, mot uppvisande av nummerlapp, en hjälm som du alltid ska ha på dig när du vistas i tunnlarna. Efter loppet är hjälmen din alldeles egna souvenir från årets STHLM Challenge-serie.

Start
Intresset att springa STHLM Above/Below är stort. För att du och alla andra deltagare ska kunna njuta av den spännande färden genom tunnlarna och längs söders gator har vi delat in alla deltagare i olika startgrupper. Första start är kl. 10:00, därefter startar en ny grupp var 30:e minut fram till sista start kl. 15:30. Hitta din starttid här.

BANSTRÄCKNING

Banan tar dig genom tre, sedan länge övergivna och normalt sett otillgängliga, tåg- och transporttunnlar längs med Årstaviken och Norra Hammarbyhamnen, för att sedan avslutas med en spektakulär målgång på det vackra Fåfängan.

Underlaget är varierat med asfalt, grusvägar och tågräls. På väg in i och ur tunnlarna kan det bli viss köbildning på grund av trånga passager. Efter cirka 2 km springer du in i första tunneln och där vill vi att du håller till vänster då det kommer att finnas mötande löpare. Tunnlarna kommer att vara upplysta men det är ingen nackdel att bära pannlampa.

Utomhus springer du bland annat på populära promenadstråk längs vattnet, tänk på att ta hänsyn till övriga trafikanter som du möter.

Hjälmen på
Notera att hjälmen du fick i starten alltid ska bäras när du vistas i tunnlarna. Inga löpare kommer släppas in i tunnlarna utan hjälmen på.

Vätskekontroller
Det finns två vätskekontroller, en efter ca 3 km och den andra efter 5,5 km, som serverar vatten. Det är även möjligt att få vatten i evenemangsområdet i Tanto innan start och vid målgången på Fåfängan.

AFTER RUN

After Run
Direkt efter målgången på Fåfängan har du chans att hänga med kompisarna efter loppet. Njut av utsikten, sällskapet från likasinnade och en god rotfruktssoppa med hembakat bröd. Den perfekta avslutningen på en lyckad Stockholmsupplevelse. Du som missade att köpa din soppa med bröd vid anmälan kan göra det på plats till en kostnad av 95 kr, endast mot kortbetalning.

After Run äger rum i ett tält utanför restaurangen. Restaurangen är endast öppen för förbokade brunchgäster.

Hitta hem
När du har njutit klart på Fåfängan finns busshållplatsen Londonviadukten precis nedanför trapporna. Här kommer bussarna tätt, men vill du hellre gå en bit kan du promenera till Slussen för att åka tunnelbana. Läs mer på sl.se.

STHLM Challenge – premie och anmälan 2018
Du som deltagit på alla lopp i STHLM Challenge 2017 kan hämta ut din fina STHLM Challenge-mössa i vårt tält. Den värmer gott på höstens och vinterns löprundor. Och du, det går bra att anmäla sig till 2018 års STHLM Challenge redan nu, till kanonpris såklart.

SERVICE

Omklädning/toaletter/kläder & värdesaker
Vi rekommenderar att du som löpare kommer ombytt till evenemanget. Förslagsvis tar du med dig en mindre ryggsäck eller en magväska för förvaring av det allra nödvändigaste. Det finns ingen kläd- eller värdeinlämning vid starten.

Toaletter finns vid både start och mål i Tanto och uppe på Fåfängan.

Målgångsservice
När du går i mål får du först din medalj. Sedan bjuds du på en banan från Chiquita, en energibar från Maxim och en hälsodryck från Noa.

Medicinsk service
Sjukvårdspersonal finns på plats i evenemangsområdet i Tanto och vid målet på Fåfängan. Det finns även sjukvårdare på MC och en ambulans på plats.

KONTAKT

Har du några frågor inför STHLM Above/Below så kontakta gärna oss på tel 08-545 664 40 (vardagar kl. 9.00–12.00 och 13.00–16.30) eller [email protected] Under evenemangsdagen hittar du vårt informationstält på evenemangsområdet.

26 Responses to Deltagarinformation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *